the smarter fleet platform | Masternaut

Het slimme platform

We helpen meer dan 10 000 klanten hun wagenpark te optimaliseren

Veiligheid

Elk jaar sterven meer dan 400 mensen bij een arbeidsongeval in het verkeer. Leid uw bestuurders op om veiliger te rijden...

Meer weten >

Besparingen

Onze klanten besparen gemiddeld €65 per voertuig per maand. Bespaar tijd en geld door de real time opvolging van uw voertuigen…

Meer weten >

Klantentevredenheid

Uw tevreden klanten zetten uw bedrijf in de kijker. Ze zijn positief over u, ook in hun reviews en ze bevelen u aan…

Meer weten >

Milieu

Vorig jaar hebben onze klanten meer dan 230 000 ton CO2-uitstoot vermeden. Dit zou overeenkomen…

Meer weten >

Waarom Masternaut?

Masternaut is de Europese leider op het domein van telematica, met ruim 20 jaar deskundigheid in geolokalisatieoplossingen en opvolging van het wagenpark van bedrijven.

De gebruiker staat altijd centraal in ons slimme platform. Onze gepatenteerde technologie stuurt de verzamelde informatie in real time door van het CAN-netwerk van het voertuig. Met het grootste onderzoeks- en ontwikkelingscentrum binnen Europa en een team van meer dan 300 specialisten in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk kunnen we u helpen bij de optimalisatie van uw wagenpark.

Meer dan 10 000 bedrijven hebben vertrouwen in onze diensten - en u ?

Eenvoudig en nauwkeurig

We investeren permanent in ons platform om steeds nauwkeuriger te zijn op vlak van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en reactiviteit. Onze mobiele applicaties en de eco-drive assistant zijn ontworpen om de bestuurders mee te betrekken.

De gegevens die u op ons platform ziet, komen rechtstreeks en in real time uit de boordcomputer van het voertuig via onze gepatenteerde uitrusting die discreet en niet vervalsbaar is.

Ik wens meer info:

Hoe werkt onze technologie?

 • Dalkia (Groupe EDF)

  Dalkia kan de risicobestuurders detecteren die nood hebben aan een opleiding.

  We zijn erin geslaagd het aantal ongevallen te verminderen waardoor we meer veiligheid voor onze bestuurders kunnen garanderen.

  Jean-Luc Celotto
  Verantwoordelijke nationaal wagenbeheer, DALKIA

 • Bonglet

  "We zijn erin geslaagd om onze brandstofuitgaven en onderhoudskosten te verminderen. De eco-drive assistant zorgt voor meer veiligheid voor onze bestuurders, ze zijn voorzichtiger en meer verantwoordelijk ten opzichte van de beroepsmatige risico’s op de weg...

  Hervé Bonglet,Algemeen Directeur bij Bonglet.

 • Les Cars Nedroma

  “Dankzij deze oplossing hebben we een sterke daling van overuren van onze medewerkers opgemerkt. Ook onze uitgaven in brandstof en verzekeringen zijn sterk gedaald”

  Nicolas Paret
  Algemeen directeur, Nedroma Cars